Indgang

EU projekter og internationalt samarbejde

Tetraplan er med når det gælder internationale opgaver

Tetraplan kan trække på omfattende erfaringer fra internationalt samarbejde i Scandinavien, i EU og interkontinentalt.

Vi har et betydeligt internationalt netværk, som kan facilitere og skabe værdi for vores kunder.

Tetraplan har fungeret som projekt leder og projekt koordinator for en lang række projekter for eksempel for EU Kommissionen og i EU's rammeprogrammer for forskning og udvikling.

Vi har ligeledes bistået vores kunder i deres deltagelse i EU programmer og med specialviden til organisationer, ministerier og styrelser i deres internationale arbejde.

Derudover har vi været ansvarlig for at skrive EU projektforslag, varetage processen med at skabe konsortier bag projektforslag, forhandle den endelige kontrakt med EU Kommissionen, få projekterne i gang på basis af endelige projektplaner og partneraftaler samt afslutte projekterne med EU Kommissions endelige godkendelse projektdokumentation (rapport, regnskab etc.) og den afsluttende fulde udbetaling af kontraktbeløbet.

Vi kan derfor bistå i alle faser af internationalt samarbejde.

Tetraplan kan stille med et særdeles kompetent tværfagligt hold af rådgivere med massiv international erfaring under ledelse af seniorrådgivere, der alle har plus 15 års erfaring med internationale projekter og internationalt samarbejde.