Indgang

Historie

Tetraplan blev stiftet d. 1. december 1994 af Morten Steen Petersen, Christian Overgård Hansen, Jan Nielsen og Karsten Sand Bloch. De første år havde firmaet til huse i Badstuestræde 8 i hjertet af København.

Tetraplan voksende hurtigt til sin nuværende størrelse på et par og tyve medarbejdere.

I 1998 anskaffede Tetraplan sit nuværende domicil i Kronprinsessegade 46E. Den fredede bygning fra 1808 var militærhospital på den gamle Sølvgadekaserne. Huset er i dag fuldstændig istandsat og ligger central, men fredeligt lige ved Kongens Have i hjertet af København: tæt på kollektive transportmidler samt mange af vores statslige kunder.

I 1999 blev programudviklingen af et antal produkter overført til et nyt selskab med navnet TetraSoft.

Da Folketinget i 2002 besluttede at nedlægge Transportrådet, og da Tetraplan gennem mange år havde haft et godt samarbejdet med Transportrådet, opstod muligheden for at ansætte de fleste af akademikerne fra Transportrådets sekretariat. Det styrkede Tetraplans kompetence og profil indenfor analyse og udredning.

I 2003 valgte Christian Overgård Hansen at forlade Tetraplan og starte for sig selv. Heldigvis har det været muligt at fastholde de gode samarbejdsrelationer med Christian helt frem til i dag.

I 2005 gennemførte Tetraplan en professionalisering af sin ledelse. Stifterne trak sig ud af den daglige ledelse og direktør i DI Transport Michael Svane blev indvalgt i bestyrelsen samt valgt til bestyrelsesformand.

I 2008 blev Tetraplan for første gang SKI godkendt indenfor områderne: Trafikplanlægning og Planer.

I 2010 blev bestyrelsen yderligere styrket ved at direktør i Contrade Partners Klaus Petersen indtrådte, og i 2013 overtog han formandsskabet.